Monday, February 6, 2023
Home Tags Vdekjet ne vetmi

Tag: vdekjet ne vetmi

Vdekja në vetmi dhe me vajtim! Këtë duhet ta lexojnë ata...

Mjekia Francesca Cortellaro në gazetën italiane “Il Giornale” shkruan për skena nga spitali i saj që të këputin zemrën dhe këmbët: “Më e keqja është...
SiteLock