Tuesday, January 31, 2023
Home Tags Vdekje e parakohshme

Tag: vdekje e parakohshme

Vdekjet e parakohshme nga droga, në Shqipëri më të larta te...

Shqipëria renditet e treta në botë për përdorim e lartë të kokainës, ku sipas Zyrës së Kombeve të Bashkuara për Drogën dhe Krimin, 2.5%...
SiteLock