Friday, March 24, 2023
Home Tags Vatra

Tag: vatra

BE kërkon shtrëngim të masave dhe kontroll të vatrave të reja...

Bashkimi Evropian (BE) u bëri thirrje sot vendeve anëtare që të forcojnë urgjentisht masat për të kontrolluar vatrat e reja të epidemisë dhe për...

Mjekët tregojnë 5 zonat që janë shndërruar në “vatra të nxehta”...

Edhe pse infeksioni ka kaluar ne transmetim komunitar, epidemiologët thonë se koronavirusi ka krijuar 5 vatra të nxehta në Tiranë. Krahas ish-Bllokut, zona Covid...

Meta i akordon dekoratën “Nderi i Kombit”, Bandës Kombëtare Vatra

Presidenti Meta i ka akorduar ditën e sotme dekoratën "Nderi i Kombit", Bandës Kombëtare, Vatra. Meta shkruan se kjo dekoratë i akordohet për veprimtarinë...

Cilat janë vatrat e nxehta të COVID-19 në Tiranë?

Epidemiologu Rexhep Muja, është pjesë e grupeve që shkon u merr tamponin rasteve të të dyshuarve me Covid në banesë. Numri i të infektuarve...
SiteLock