Thursday, February 9, 2023
Home Tags Vath koreshi

Tag: vath koreshi

Piro Milkani: Vath Koreshi fat i madh për ne, na ka...

Aktiviteti “Vath Koreshi shkrimtar, skenarist i shquar” u zhvillua nga Qendra Kombëtare të Librit dhe Leximit, në nder të 85-vjetorit të lindjes së tij....
SiteLock