Saturday, January 28, 2023
Home Tags Vasil tabaku

Tag: vasil tabaku

Të ikësh nga atdheu

Nga Vasil Tabaku Të ikësh… Ku të ikësh Me një qiell dhimbje Mbi shpinën e krrusur, Me një brezë rrugësh Të thurrur Rreth mesit Dhe një trendafil Të vyshkur Në cep të syve Ku lotët Ujitin...
SiteLock