Monday, February 6, 2023
Home Tags Varri

Tag: varri

Varri më i madh rrethor i botës antike do të hapet...

Ai ishte perandori i parë Romak, i cili mori pushtetin nga Julius Caesar dhe ndërtoi një perandori që përfundimisht do të shtrihej nga Britania...
SiteLock