Tuesday, January 31, 2023
Home Tags Varrezat

Tag: varrezat

Banorët të gatshëm të denoncojnë bashkinë për dhunim të varrezave

Nga Xhevahir Gradica Kërkesa e bashkisë së Durrësit drejtuar qytetarëve për të çmontuar konstruksionet metalike dhe kioskat e ndërtuar në varrezat e familjarëve të tyre...

VIDEO/ Rrëshqitje toke te varrezat e vjetra. Zhvendosen tre varre, rrezik...

Te varrezat e vjetra ka pasur rrëshqitje të tokës. Si pasojë tre varre janë zhvendosur, ndërsa në rrezik janë edhe të tjera. Banorët thonë që...
SiteLock