Thursday, February 9, 2023
Home Tags Varre greke

Tag: varre greke

Gjenden varre greke dhe anije antike në qytetin e zhytur të...

Një ekip studiuesish egjiptianë dhe francezë gjetën rrënojat e një anijeje antike ushtarake në Thonis-Heracleion, një qytet i zhytur përgjatë vijës bregdetare të Egjiptit...
SiteLock