Saturday, February 4, 2023
Home Tags Varietet

Tag: varietet

“Variant i ri” i Covid-19 po përhapet në Anglinë juglindore

Pubet dhe restorantet e Londrës do të mbyllen këtë javë pasi autoritetet konfirmuan se një mutacion i ri i COVID-19 ishte përhapur në Anglinë...
SiteLock