Sunday, January 29, 2023
Home Tags Varianti afrikan

Tag: varianti afrikan

Studimi: Varianti afrikan është 57% më vdekjeprurës se varianti britanik

Sipas një studimi, personat e infektuar me variantin Beta (afrikan) të koronavirusit kanë më shumë gjasa të shtrohen në spital dhe të vdesin nga...

Konfirmohet rasti i parë me variantin afrikan në Kosovë, IKSHPK jep...

Varianti afrikan i Covid ka depërtuar në Kosovë. Një qytetarë është konfirmuar me rastin afrikan të Covid, ndërkohë që nuk dihet ende nga është...
SiteLock