Monday, August 15, 2022
Home Tags Ushtrime

Tag: ushtrime

Jeni të prekur me Covid-19 dhe i keni mushkëritë e ngarkuara?...

Fizioterapisti, Erion Hiluku, ka dhënë rekomandime të fizioterapisë respiratore dhe ushtrimeve fizike për personat e prekur nga Covid-19. Ai ka një ushtrim me anë të...

E zëvendëson dot seksi palestrën?

Seksi shpenzon mjaft nga energjia trupore. Aq sa, është krijuar ideja se një natë pasionante mund t’i zërë vendin njw dite në palestër. Këtë e...

Njerëzit që nuk bëjnë aktivitet fizik janë më të prirur për...

Në një studim shtatë vjeçar me më shumë se 150,000 persona, disa studiues britanikë gjetën një lidhje midis aktivitetit të ulët fizik dhe problemeve...

Çfarë duhet të hani pas palestrës?

Së pari duhet të dini arsyet përse duhet të ushqeheni pasi keni mbaruar aktivitetin fizik në palestër. Kur bëni aktivitet fizik ju e vini trupin në...

Nëse bëheni nervoz kur duhet të flisni në publik, lexoni këto...

Shumë njerëz janë të terrorizuar vetëm nga ideja se duhet të flasin në publik. Të prezantosh një projekt ose një ide është një mundësi e...
SiteLock