Sunday, October 2, 2022
Home Tags Thoma Kaçi

Tag: Thoma Kaçi

Grabitja e noterit në Sarandë/ Mesazhi i autorëve:Ti je Tomi? Kam...

Të tjera detaje janë zbuluar nga grabitje dhe dhuna që iu ushtrua noterit Thoma Kaçit në Sarandë. Mësohet se noteri së bashku me bashkëshorten dolën...
SiteLock