Tuesday, November 29, 2022
Home Tags Spiunim

Tag: spiunim

Google pushoi nga puna 80 punonjës në dy vite, spiunuan përdoruesit

Rreth 80 punonjës të Google janë pushuar nga vendi i punës në dy vitet e fundit për keqpërdorim të dhënave dhe mjeteve të kompanisë. Kjo...

Irani dënon me vdekje njeriun që spiunoi për CIA-n

Gjykata e lartë e Iranit ka konfirmuar një dënim me vdekje për një njeri të dënuar që spiunoi për CIA-n. Amir Rahimpour "fitoi shumë para"...

I akuzuari për spiunim në Bullgari dekorohet nga Putini

Presidenti rus, Vladimir Putin, e ka dekoruar me Urdhërin e Miqësisë, Nikolai Malinov i cili është akuzuar për spiunazh nga autoritetet bullgare. Ceremonia e ndarjes...
SiteLock