Tuesday, November 29, 2022
Home Tags Spitali rajonal

Tag: spitali rajonal

Lezhë/ Qytetari konfliktohet për rradhën, godet recepsionistin e spitalit dhe largohet,...

Një incident ka ndodhur mëngjesin e sotëm në spitalin rajonal të Lezhës. Njeri prej personave që po prisnin në radhë për t’u vizituar ka...

Kush shpronësohet për Spitalin e ri Rajonal të Fierit! Miratohet fondi...

Agjencia  Shtetërore  për  Shpronësimin  ka shpallur kërkesën  për  shpronësim,  për  interes  publik  të pasurive të paluajtshme, pronë private, që preken nga  realizimi  i  projektit ...
SiteLock