Tuesday, November 29, 2022
Home Tags Spital psikiatrik

Tag: spital psikiatrik

Elbasan/ Ja sa punonjës të spitalit rezultojnë pozitiv me COVID-19 vetëm...

Janë konfirmuar me covid-19 tre infemiere në spitalin psikiatrik "Sadik Dinci’’ në Elbasan. Së pari ka rezultuar pozitive kryeinfermieria e pavionit të urgjences dhe...
SiteLock