Tuesday, December 6, 2022
Home Tags Specialistet

Tag: specialistet

Specialistët japin tre këshilla për qytetarët pas lajmeve për koronavirusin: Ndiqni...

Mjeku i njohur infeksionist, njëkohësisht shefi i Departamentit të Shërbimit Infektiv në Fakultetin e Mjekësisë rekomandon se si mund të mbrohemi në mënyrë individuale...

Abuzimet me pronat në Durrës/ Nga 19 policët dhe zyrtarët të...

 Nga 19 policët dhe zyrtarët të arrestuar për abuzimet me prona, në burg kanë mbetur vetëm 5 persona, një prej tyre vijon të mbetet...
SiteLock