Thursday, December 1, 2022
Home Tags SPD

Tag: SPD

Triumfojnë SPD-ja dhe Të Gjelbrit në Hamburg

Pas zgjedhjeve në Hamburg të dielën (23.02) socialdemokratët (SPD) dhe Të Gjelbrit janë entuziastë. Vërtet që socialdemokratët pësuan një rënie me 6,6%, por ata...
SiteLock