Thursday, December 1, 2022
Home Tags Spd gjermane

Tag: spd gjermane

SPD-ja gjermane ende ne koalicion

58-vjeçarja Saskia Esken dhe 67-vjeçari, Norbert Walter-Borjans, u zgjodhën zyrtarisht edhe nga kongresi i partisë në krye të SPD-së. Pak pas orës 16, ajo vezullon...
SiteLock