Tuesday, November 29, 2022
Home Tags Spartanet

Tag: spartanet

Pesë mitet mbi spartanët, që duhet të ndaloni së besuari

Filmi i famshëm “300” ngjalli një interes të madh të publikut mbi spartanët, dhe krijoi shumëfansa në mbarë botën. Ai i portretizon spartanët si luftëtarët e egër të botës së lashtë, të cilët nuk u dorëzuan asnjëherë, dhe...
SiteLock