Tuesday, December 6, 2022
Home Tags Sparkle

Tag: sparkle

Durrës/ “Albania Crossing”, rruga e re globale për telefoni e internet...

“Sparkëll” ("Sparkle"), ofruesi i parë ndërkombëtar i shërbimeve në Itali dhe që hyn në dhjetë operatorët kryesorë globalë, njofton fillimin e “Albania Crossing”-ut, itinerari...
SiteLock