Sunday, December 4, 2022
Home Tags Spam

Tag: spam

Si të bllokosh në Instagram grupet e padëshiruara ”spam”

Për javë të tëra, përdoruesit e Instagramit janë bombarduar me mesazhe ngacmuese të drejtpërdrejta. Spam, nga grupe përdoruesish të rremë, të cilët më shpesh ofrojnë...

Kujdes nga këto mesazhe në WhatsApp

Mesazhet WhatsApp që po paraqiten tek përdoruesit e platformës po i detyrojnë ata ta fshijnë aplikacionin dhe ta riinstalojnë sërish. Kur hapen, mesazhet, të cilat...
SiteLock