Thursday, December 1, 2022
Home Tags Spahiu beqaj

Tag: spahiu beqaj

Pjesëtarët e ekipit durrsak të Rilindjes Klodjana Spahiu dhe Ilir Beqaj...

Pjesëtarë të ekipit durrsak të Rilindjes Klodjana Spahiu dhe Ilir Beqaj kanë zhvilluar takime në lagjet 12 dhe 16 të Durrësit. Spahiu dhe Beqaj...
SiteLock