Wednesday, December 7, 2022
Home Tags Sotir noka

Tag: sotir noka

Gjykimi i vrasësit të Sotir Nokës!

Nga Aleksandër Cangonja Mbas arrestimeve të bëra nga forcat e rendit dhe gjykimi ndaj tyre, në krahun tjetër u zhvillua një gjyq i veçantë për...
SiteLock