Sunday, December 4, 2022
Home Tags Sotir athanasi

Tag: sotir athanasi

“LILI, MOJ LILI” DHE ZONJUSHË JALLDIZI

Nga Sotir Athanasi / Cikli: TAKIMI I AUTORIT ME PERSONAZHET E TIJ Kjo histori zë fill degada vite larg, nisi rrëfimin e tij shkrimtari Lagja jonë...
SiteLock