Sunday, November 27, 2022
Home Tags Sopitale

Tag: sopitale

Turqia “lufton” COVID-19 me 17 spitale të reja

Gjatë shpërthimit të COVID-19, investimet shëndetësore u përshpejtuan dhe spitalet e reja u hapën në shumë provinca dhe rrethe gjatë 2020. Në vitin 2020, një...
SiteLock