Thursday, December 8, 2022
Home Tags Sonja llana

Tag: sonja llana

Si të bëhesh vegan: një udhëzues fillestar

Në fillim të çdo viti, njerëzit luftojnë përmes Dyuary, dietave të modës, lëngjeve dhe metodave të tjera kalimtare për t'u bërë më të shëndetshëm,...

Nevriku, e urta dhe deliranti

Nga Sonja Llana Nëse do ta përmblidhnim me një titull kjo ishte çelja e fushatës së Bashës sot. Po zgjedh të mos e komentoj fjalimin...

Diskursi politik i dështuar i Bashës dhe kur poston foto me...

Nga Sonja Llana Simbolet dhe fotot prej kohësh tashmë kanë një rëndësi qëndrore në komunikimin e politikbërësve dhe rëndësia e tyre është rritur edhe më...

Për Hasan Zyko Kamberët e Facebook

Nga Sonja Llana Facebooku dhe në përgjithësi rrjetet sociale i kanë dhënë zë tashmë të gjithëve, edhe atyre që për një arsye a një tjetër...

Absurdi i një shteti demokratik pa President dhe pa opozitë

Nga Sonja Llana Javët e fundit ajo që është vënë re në skenën e politikës shqiptare, është se prej kohësh nuk kemi më një Institucion...

Po me medien ç’patët xhanëm, zoti Basha?

Nga Sonja Llana Kreu i Partisë Demokratike ditën e djeshme kultivoi në diskursin e tij politik krahasimin me personazhe nga kinematografia, (Robert Çamçakëzi)  ashtu si...

Turp të na vijë ne të “Filoqylit”

Nga Sonja Llana - Bulevard News Ekzistojnë disa stereotipe kur flasim për studentët e degës së Gjuhës dhe Letërsisë, të cilat i mësova vetëm...
SiteLock