Sunday, December 4, 2022
Home Tags Solstici

Tag: solstici

Solstici dimëror- një fenomen jo vetëm astronomik por edhe filozofik.

Nga Tasim Besho Me date 21 Dhjetor ndodh një nga fenomenet me interesante ne Globin e Tokës. Me 21 ndalon shkurtimi i ditës dhe...
SiteLock