Friday, December 9, 2022
Home Tags Socializmi

Tag: socializmi

Komunizmi, Marksizmi dhe Leninizmi martojnë Socializmin

Një ceremoni martesore e veçantë do të zhvillohet në Indinë Jugore të dielën. Në dasmën e Socializmit do të marrin pjesë vëllezërit e tij,...

Studimi/ Sfida e ndërtesave të socializmit, përballë pallateve të shembura të...

Nga pamjet e deritanishme, dëmet më të mëdha nga tërmeti janë shkaktuar në pallatet e reja dhe ndërtesat pas vitit 1990 në Tiranë dhe...
SiteLock