Saturday, November 26, 2022
Home Tags SME

Tag: SME

Financimi për ngritjen e bizneseve – 50% nisin me kursime, bankat...

Të hapësh një biznes nuk është e lehtë, por mbi 50 për qind e sipërmarrjeve të vogla dhe të mesme, shprehen se e kanë...

Bankat rrisin kredinë për SME-të/ Portofoli u zgjerua me 15.5% në...

Kredia për biznesin u rrit me 8.2% në muajin shtator. Analiza e Bankës së Shqipërisë për tendencat e kreditimit të ekonomisë konfirmon përmirësimin e...
SiteLock