Friday, December 9, 2022
Home Tags Sllovenia

Tag: sllovenia

​Sllovenia zhytet në deflacion

Sllovenia u zhyt në deflacion më të thellë në nëntor me çmimet e konsumit që bien 0.9 për qind. Sipas të dhënave të fundit, më...

Shpallet gjendje e jashtëzakonshme e epidemisë në këtë shtet evropian

Për shkak të rritjes së numrit të rasteve me COVID-19, qeveria e Sllovenisë që nga sot ka shpallur gjendjen e jashtëzakonshme të epidemisë, e...

Grindje tregtare mes Sllovenisë dhe Kroacisë

Tendosjet e fundit në marrëdhëniet Slloveni-Kroaci kanë prishur atmosferën e festave të fundvitit mes këtyre dy shteteve. Por raportet nuk janë tendosur si në kohën...
SiteLock