Friday, December 9, 2022
Home Tags Skulpture

Tag: skulpture

Artisti italian shet një skulpturë të padukshme për 18.000 dollarë

Një artist italian ka shitur një skulpturë të padukshme për rreth 18.000 dollarë dhe ia ka dhënë blerësit certifikatën e autenticitetit për të dëshmuar...

Sadik Spahija: “Zâni” në thelb një metaforë e natyrës, që synon...

Nga Instalacioni “Zâni” nga skulptori i njohur Sadik Spahija është një tjetër vepër, që i shtohet hapësirave në qytetin e Tiranës. Vepra u inaugurua...

‘Kryqëzuan’ autorin e skulpturës së Skënderbeut, juristi Romeo Kara del me...

Vendosja e skulpturës së Gjergj Kastriot Skënderbeut në Prizren ka shkaktuar mjaft debate. Jo të paktë kanë qenë ata kritikuar skulptorin për këtë vepër,...

Piktorë dhe skulptorë: Sot një asfiksi për artin, nuk kemi asnjë...

Mungesa e sallave të ekspozimit në Tiranë, duket se është shumë problem për artistët e ndryshëm. Sipas tyre ka mbetur vetëm salla e Muzeut...

Shënohet rekordi i shitjes së një vepre arti të një artisti...

Një skulpturë e amerikanit, Jeff Koons është shitur për 91.1 milionë dollarë, duke shënuar çmimin më të lartë të nje vepre arti që i...
SiteLock