Sunday, December 4, 2022
Home Tags Skulaifikime

Tag: skulaifikime

Përfundon procesi i përzgjedhjes së kandidatëve për deputetë në PD

Janë 315 kandidatë për deputetë dhe kryetar bashkie nga radhët e Partisë Demokratike që janë përzgjedhur nga komisioni i vlerësimit në PD. Nga 498 emra,...
SiteLock