Tuesday, December 6, 2022
Home Tags Skllave seksi

Tag: skllave seksi

Rrëfimi i skllaves së seksit: Ajo që bën ISIS me vajzat...

Një grua e cila ishte mbajtur si skllave seksi nga militantë të ISIS ka treguar se si ajo dhe femrat e tjera ishin detyruar...
SiteLock