Thursday, December 1, 2022
Home Tags Skender luarasi

Tag: skender luarasi

“Mes mohimit dhe kontributit në shkencë”, një aktivitet kushtuar katër intelektualëve...

Intelektualët Skënder Luarasi, Ramadan Sokoli, Gjergj Kokoshi dhe Dhimosten Budina u përkujtuan në aktivitetin me temë “Mes mohimit dhe kontributit në shkencë”. Në kuadër...
SiteLock