Friday, December 9, 2022
Home Tags Skender jashari

Tag: skender jashari

Shtypja dhe shkatërrimi i mbrojtjes ajrore serbe gjatë bombardimit dhe raketimit...

Nga Skënder Jashari  Faza e parë e Operacionit Forcat Aleate, ishte shtypja dhe shkatërrimi i mbrojtjes ajrore jugosllave. I ishte dhënë prioritet sulmimit të forcave...

Quo vadis Kosovë! “Adem Jashari paska refuzu cigaren në ramazan!” dhe...

Nga Skender Jashari Nuk është e rastësishme. Le të kujtojmë elaboratet shoveniste serbe, që udhëzonin që në periudha të rëndësishme për fatin e të ardhmes...

Fuqitë ushtarake të palëve ndërluftuese gjatë bombardimit të Jugosllavisë

Nga Skënder Jashari Lufta e Kosovës, paraqet ndeshjen ushtarake të qartë të demokracisë perëndimore, ku edhe ne Shqipëtarët aspirojmë më në fund të integrohemi dhe...

Rrjedha e bombardimeve të NATO-s kundër Jugosllavisë

Nga Skendër Jashari* Planin original të Operacionit Forcat Aleate e projektuan ushtarakët amerikan, e që e pranuan edhe aleatët e NATO-s, e që kishte tre...

Lufta e Kosovës dhe bombardimi i NATO-s kundër Serbisë dhe “haxhiqamilizmi

Nga Skënder Jashari Në agun e mileniumit të tretë, populli Shqipëtar i Kosovës, kishte arritur nivelin e vetëdijësimit, që të gjente rrugën e duhur për...

Neo-osmanizmi në Gadishullin Ballkanik, në Europë dhe në Trojet...

Nga Skënder Jashari Perandoria Osmane, e rënë që para 1912-ës, por që pas viteve 1960, e sidomos  dekadave të fundit, aspiron dhe përpjeket të ringritet....
SiteLock