Sunday, December 4, 2022
Home Tags Skema

Tag: skema

Ekonomia miraton vendosjen 10% të TVSH-së te inputet bujqësore dhe heqjen...

Komisioni i Ekonomisë dhe Financave në diskutimet nen për ne të projektligjeve të paketës fiskale, miratoi ndryshimet për vendosjen e TVSH-së 10% te çmimet...
SiteLock