Thursday, December 1, 2022
Home Tags Skadence

Tag: skadence

Gjërat nga të cilat duhet të hiqni dorë përpara se të...

Ndërkohë që lëmë pas një vit dhe presim të riun, bëjmë mirë që disa gjëra t’i lëmë pas. Ja një listë në rast se nuk...

Bllokohen në kufi 762 kg produkte ushqimore të skaduara

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka bllokuar në kufi 762 kg produkte ushqimore të skaduara. Në Pikën e Inspektimit Kufitar në Morinë, janë bllokuar 762 kg...
SiteLock