Home Tags Sistemi diellor

Tag: sistemi diellor

NASA: Ka rreth 300 milionë planetë në Rrugën e Qumështit që...

Ka rreth 300 milion planetë që ekzistojnë jashtë Sistemit tonë Diellor, por brenda Rrugës së Qumështit që potencialisht mund të kenë jetë, sipas NASA. Katër...

Zbulohet planeti i parë gjigand jashtë sistemit tonë diellor

Astronomët europianë kanë zbuluar planetin e parë gjigand jashtë sistemit tonë diellor. Ky planet sillet përreth një xhuxhi të bardhë dhe bën pjesë në yjësinë...
SiteLock