Wednesday, December 7, 2022
Home Tags Siranet

Tag: siranet

Makina me 6 sirianë del nga rruga në Krujë dhe përfundon...

Një aksident i ndodhur në Borizan të Krujës ka zbuluar një rrjet trafiku emigrantësh sirian që po kalonin kufirin në mënyrë të jashtë ligjshme. Një...
SiteLock