Home Tags Sindrome

Tag: sindrome

Nevoja për të prekur fytyrën: Nga se ju vjen?

Ju shihni një puçër dhe vendosni ta shtrydhni. Nëse herën e parë nuk ia dilni, e provoni sërish e sërish, derisa diçka brenda jush...

Shtetet e Bashkuara hetojnë raste të sindromës Havana: Ja çfarë është...

Një grup senatorësh amerikanë kanë propozuar një projektligj që do t’u ofronte mbështetje financiare zyrtarëve të qeverisë federale që janë ankuar për probleme nervore...
SiteLock