Tuesday, December 6, 2022
Home Tags Sindi salaj

Tag: sindi salaj

Për’Puthen apo Për’Leshen? Një mediokritet, që na shërbehet çdo pasdite nga...

Nga Sindi Salaj Kush? Gocat dhe djemtë e Për’Puthen. Çfarë: Në kërkim të dashurisë, mes një zhurme të pandërprerë shastisëse. Kur? Çdo ditë, nga e hëna në të premte, pas...
SiteLock