Friday, July 1, 2022
Home Tags Shukri Jashari

Tag: Shukri Jashari

Kosovë/ Aksion i policisë në tre qytete, shkak ndërtimet në Brezovicë

Një aksion i bastisjeve është duke u zhvilluar në Prishtinë, Ferizaj dhe Shtërpcë. Kryeprokurori i Prokurorisë Themelore në Ferizaj, Shukri Jashari ka konfirmuar për...
SiteLock