Friday, September 30, 2022
Home Tags Shën Nikolla

Tag: Shën Nikolla

Shën Nikolla: Si lindi legjenda e Babagjyshit të Krishtlindjeve

Miti i Babagyshit të Krishtlindjeve vjen nga legjenda e Shën Nikollës, që jetoi në shekullin IV, dhe që tradicionalisht festohet më 6 dhjetor. Sipas...

Festivali “Vox Baroque” ndalon te kisha e Shën Nikollës, në Shelcan

Në muajin e trashëgimisë kulturore koncerti i radhës, në kuadër të festivalit ndërkombëtar “Vox Baroque” u zhvillua te kisha monumentale Shën Nikolla e Shelcanit....
SiteLock