Home Tags Rilinda selimi

Tag: rilinda selimi

KPK e konfirmoi në detyrë, Komisioneri Publik hedh poshtë vendimin dhe...

Komisioneri Publik ka kërkuar shkarkimin e gjyqtares në Gjykatën e Apelit Administrativ, Rilinda Selimi. Kjo e fundit u konfirmua në detyrë nga KPK në...
SiteLock