Home Tags Riinstalim

Tag: riinstalim

Kujdes nga këto mesazhe në WhatsApp

Mesazhet WhatsApp që po paraqiten tek përdoruesit e platformës po i detyrojnë ata ta fshijnë aplikacionin dhe ta riinstalojnë sërish. Kur hapen, mesazhet, të cilat...
SiteLock