Home Tags Rifilloje

Tag: rifilloje

Industria e automobilizmit në Kinë do të rifillojë prodhimin, në të...

Në pjesën tjetër të botës, si pasojë e coronavirusit është ndërprerë   i veturave, por Kina duket se e ka hedhur praps këtë problem Si pasojë...

Angellovska: Të ruhen vendet e punës që të rifillojë ekonomia

Ta ruajmë çdo vend pune, secili të ketë mjete që ta mbijetojë dhe tejkalojë këtë periudhë. Ta ruajmë likuiditetin e buxhetit që t’i servisojmë...
SiteLock