Home Tags Rexhep shahu

Tag: rexhep shahu

Edhe unë u vrava në shkollën e Shkozetit

nga Rexhep Shahu / Unë jam ish nxënës i shkollës së Shkozetit. Edhe unë u vrava sot. I vrari iku në atë botë dhe...

A do Edvin Rama që të vritet Sali Berisha

Nga Rexhep Shahu / A do vërtetë Rama që të vritet Berisha, a do ai vdekjen e tij? Jo thjesht vdekjen politike, por vdekjen fizike....
SiteLock