Home Tags Revista shejzat

Tag: revista shejzat

Dhimitër Berati, bashkëpunëtor i ngushtë i at Gjergj Fishtës dhe Ernest...

Ishte fillimi i shtatorit të vitit 1970. Po bëhesha gati që brenda një ose dy muajsh të udhëtoja për në Shtetet e Bashkuara të...
SiteLock