Home Tags Reparti qylymave

Tag: reparti qylymave

Ishin këto reparte që punësonin me qindra gra, nëna e motra...

Nga Ardit Faja   Reparti i Qylymave Ky repart u inagurua me 25 tetor 1971, dhe ishte nen varesine e repartit te qylymave te qytetit te Kavajes,...
SiteLock