Home Tags Remitancat

Tag: remitancat

Remitancat 1.1 miliard Euro në vit, përdoren për konsum/ Majko: Jemi...

Në ditën ndërkombëtare të Remitancave, Ministri i Shtetit për Diasporën Pandeli Majko ka tërhequr vëmendjen se Shqipëria është shumë vonë në kanalizimin në mënyrë...

BERZH bën bilancin e parë/ Covid-19 do të dëmtojë ekonomitë e...

“Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim pret që Covid-19 të ketë ndikim në prodhimin ekonomik të vendeve të Europës lindore, Azisë qendrore por edhe...

Përmasa e vërtetë e remitancave-Vitin e kaluar arritën në 1.25 miliardë...

Vitin e kaluar, ekonomia shqiptare përfitoi remitanca në shifrën rekord të rreth 1.25 miliardë eurove. Të dhënat e Bankës së Shqipërisë tregojnë se, në...
SiteLock